sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Perheenvähennys ja -lisäys

Miinukset: Pikkusysteri muutti taas maasta, tällä kertaa Köpikseen. Läksiäiset vietettiin perjantai-iltana pienimuotoisesti mutta kovin suomalaiskansallisesti. House band soitti pianoa ja kitaraa, enkelikuoro lauloi Leevi and the Leavingsin biisejä. Jäipä musiikkimuisto kotimaasta. Mutta nyt on yksi itsevalittu sukulainen vähemmän lähimaastossa.

Plussat, sen sijaan: Läksiäisiinsä saapunut pikkusysteri toi mukanaan uuden perheenjäsenen. Hän on mäyräkoira, kauan kaivattu ja odotettu. Poikapuolinen, kuulemma. Hänellä oli vaaleanpunainen kaulapanta. Pikkusysteri sanoi: "Kaulapannan voi vaihtaa rock-uskottavaan nahkaa ja niittejä -viritykseen." Minä sanoin: "Kato, homo! Mikä sille pannaan nimeksi?" Pauno sanoi: "Ecce."

Nyt meillä on siis mäyräkoira Ecce, homo:



Muista viikonlopun tapahtumista seuraa raportti myöhemmin. Kunhan kiipeän pois Maslowin tarvehierarkian alimmalta rappuselta.

---------

Tänään soi aika monena aikaisempanakin sunnuntaina päivän biisiksi soveltunut Eppu Normaalin Elämän tarkoitus. Huomenta siis Pauno, joko päästiin järjestämme, vaiko vielä yhdet kaunojuhlat järjestämme. Tähänastisella kokemuksella, eiköhän. Itse asiassa ajateltiin perustaa catering-firma.

Ei kommentteja: