perjantai 20. maaliskuuta 2009

Panu's Diets

Ensin oli Fast Show ja Jesse's Diets.

Sitten oli erään nimeltä mainitsemattoman henkilön Facebook-statuksien sarja, jossa henkilö kertoi englanniksi siitä, mitä oli kunakin päivänä syönyt. Vaikka näin: "Today I have been mostly eating coniglio ripieno - stuffed rabbit seasoned with garlic and rosemary". Tai "Today I have been mostly eating organic tomatoes." Tai "Today I have been mostly eating lanttukukko." Niin, ihan kaikki ruokalajit eivät siis olleet englanniksi. Joka tapauksessa kyseessä oli kirjoittajan kontribuutio internetissä valtoimenaan vellovan turhan tiedon valtamereen.

Sitten muutamat ajattelemattomat henkilöt antoivat kielteistä palautetta ruokavaliostatuksista, joita pitivät epäinformatiivisina, epäkiinnostavina ja suurin piirtein epä-kaikkena mahdollisena. Kampanjoin kiivaasti Panu's Dietsien säilyttämisen puolesta, mutta hävisin kamppailun surkeasti. Ruokavaliostatukset poistuivat, ja maailmasta tuli yhtä muka-turhaa tiedonantoa köyhempi.

Joskus asiat johtavat mutkan kautta yhteen jos toiseenkin, ja siksi voin tänä iltana suureksi ilokseni ilmoittaa, että olen päättänyt aloittaa Panu's Dietsit uudelleen, tällä kertaa blogin puolella. Syynä tähän olkoon vaikka se, että syön niitä sattuneesta syystä tätä nykyä itsekin. Kielen vaihdan suomeksi, ja lisään mukaan myös valokuvan. Enkä välitä kokin pään ylle kasautuvista julkisuuspaineista.

Ta-daa, hyvä yleisö, tässä blogin ensimmäinen Panu's Diets:

Tänään olen pääsääntöisesti syönyt hirvi-wallenbergeja korvasienikastikkeella.




(NAM!)

---------

Tänään soi Esa Pulliaisen ja Tapio Liinojan yhteistyön hedelmä, kirjallinen äänilevy nimeltä Vampula Pop. Koskaan et muuttua saa on hyvää ruuanvalmistus- ja vessanpesumusiikkia.

Ei kommentteja: