torstai 15. tammikuuta 2009

Mieskamppailua

Tänään elämäni liepeillä käytiin verinen taisto. Lopputulos oli ihmiskunnan kannalta onnellinen: Kivat, fiksut ja mukavat miehet voittivat ääliömiehet 6-2. Hurraa!!!

Ääliömiehistä emme vaivaudu edes kertomaan sen enempää, ääliö mikä ääliö eikä siitä muuksi muutu.

Kivat, fiksut ja mukavat miehet saavat sen sijaan tänään runsaasti palstatilaa.

Ääliömies ykkösen käytös oli sen verran pöyristyttävää, että siitä piti raportoida Australiaan asti. Kiva, fiksu ja mukava mies ykkönen pyysi Australiasta käsin anteeksi sukupuolensa puolesta. Miettikää vähän, ääliömiehet, mitä muut miehet joutuvat tekemään teidän vuoksenne!

Kiva, fiksu ja mukava mies kakkonen on jokapäiväisihminen vailla vertaa ja varsin usein joutuu puolustamaan koko miessukukuntaa huutavaa akkalaumaa vastaan. Tänään muistelimme menneitä ja kiva, fiksu ja mukava mies kakkonen pohdiskeli ääneen sitä, milloin pääsisi pelastamaan minut pinteestä. Totesin, että hän teki sen jo tänään jeesaamalla ääliömiesangstissa. Kiva, fiksu ja mukava mies kakkonen ei kuitenkaan tyytynyt tähän, vaan ehdotti konkreettisia pelastustoimia keväisen, heikoille jäille suuntautuvan pilkkiretken muodossa. Ideaa tosin vesitti hieman sen jälkeen lausuttu kommentti: "No minä sinne jäihin tippuisin kuiteskin ja saisit taas kiskoo ja raahata minua." Vuoroin vieraissa kiskotaan ja raahataan, eiköhän se niin mene. Kiva, fiksu ja mukava mies kakkonen ilmoittautui myös vapaaehtoiseksi vastaanottamaan eroottisia tekstiviestejä, mikäli tulisi joskus pakottava tarve lähetellä sellaisia tuntemattomille, viattomille miehille. Tuntemattomat, viattomat miehet voisivat tällöin jäädä rauhaan. Filantrooppista toimintaa.

Kiva, fiksu ja mukava mies kolmonen ja kiva, fiksu ja mukava tohtorismies nelonen tulevat lauantaina pääkaupunkivisiitille noutamaan tohtorille hattua. Liityn ohjelmaan sisustuskauppojen (Laura Ashley, here we come!) ja "jonkun kivan etnisen lounaspaikan" kohdalla. Ihanaa.

Illan jo hämärryttyä kiva, fiksu ja mukava mies vitonen ehdotti sunnuntailounasta. Miehellä on arvot kohdallaan, jos ehdotus kuuluu näin: "I cook and [pikkusysteri, nimi muutettu] and you gossip." Sounds like a perfect Sunday to me.

Kiva, fiksu ja mukava mies kutonen oli oma pikkuveli Skypessä kertoilemassa poikansa tämänpäiväisistä puuhista. Poika oli paininut hartaasti itsensä kokoisten Nalle Puhin ja Tiikerin kanssa - pohjalaisgeenit puskevat pintaan? Poika voisi olla kiva, fiksu ja mukava pieni mies seiska, mutta hän pelaa vielä juniorisarjassa. On muuten kohtuullisen liikuttavaa seurata, kuinka fanaattisen jalkapalloilijan puolitoistavuotias lapsi potkii sujuvasti kaikkia leikkikalujaan, toki myös palloja mutta kaikkea muutakin.

Tänään vaihtopenkillä ja siten hengessä mukana olivat vielä työpaikan alati kivat, fiksut ja mukavat pojat, Anni Ammattilapselle haitarinsoiton opettajan löytänyt viuluope, huuliharppukaupan hauska, pitkätukkainen myyjä sekä kollega yritysmaailmasta, jonka viestit ja autonrassausvalokuvat piristävät aina synkeintäkin päivää.

Kiitos teille, kaikki kivat, fiksut ja ihanat miehet! Teidän ansiostanne valo paistaa vanhanpiian risukasaan!

---------

Tänään soi jumpassa erittäin loistavaksi punnerrusbiisiksi todettu The Commitmentsin Destination Anywhere. Lara Croft meets Anna Politkovskaja -sotatannerreportterin käsivarret häämöttävät taivaanrannassa. Rusketus enää puuttuu.

Ei kommentteja: