sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Ihminen kohtaa Kallion

Ensiasunnonostaja seisoo Viidennellä linjalla ja katselee pää takakenossa edessään kohoavaa kaunista jugendtaloa.

Ensiasunnonostaja on huolettomina nuoruusvuosinaan asunut vuokralla jugendtalossa, joka sijaitsi Eirassa. Talon alakerrassa sijaitsi ökyeläjien sisustusliike, josta nykyinen ensiasunnonostaja, silloinen vuokralainen osti kerran Huonona Hetkenä tämän juuttaan kalliin tyynyn ihastuttuaan siihen näyteikkunassa:



Viidennellä linjalla sijaitsevan jugend-talon alakerrassa sijaitsee Sex City -niminen siirtomaatavarakauppa, jonka näyteikkunassa on mustaan kalukukkaroon, käsirautoihin ja nahkaruoskaan puettu miespuolinen mallinukke.

Ensiasunnonostaja keräilee hetken kadoksissa olevaa "köyhän on oltava nöyrä" -asennetta, astuu sitten Sex Cityn viereisestä ovesta sisään jugendtaloon ja kiipeää kolmannen kerroksen asuntonäyttöön.

Uudelleenkirjoitamme tyynyn sanoman: Naisen paikka on siellä mihin naisella on varaa.

---------

Tänään soi Happoradio. Päästäkää minut pois Kalliosta.

---

* EDIT: Buhuu, kaipaan tornikamaria!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lupauduin junamatkalla Ellulle asunnonkatselutoveriksi, sitä on nyt ilmassa! Tervetuloa luoksemme hakemaan pois kirjoja, cd:itä ja dvd:itä vaikka parhaat (tai riippuu tietenkin mausta) vietiinkin eilen päältä.

Apuväline-Anni

Laurakaisa kirjoitti...

Täytyy sanoa, että ajattelin sex shoppien punaisten lyhtyjen katveessa vaellellen että ei tämä Kallio nyt niin paha ole, kun täällä asuu hyviä ihmisiä. Perkele, unohdin että ne hyvät ihmiset on lähdössä toiselle puolelle maailmaa! Yritän ehtiä apajille, onhan se kivempi muuttaa jos on entisten 30 kirja- ja levylaatikon lisäksi vielä vähän lisää kannettavaa muutossa...:)