torstai 4. syyskuuta 2008

Rakkaat Nuoret

Pikkusysteri ja Tanskasta Suomeen kotiutunut armaansa kävivät kylässä.

Illan menu: Broileri-pestosalaatti, rosmariinifocaccia ja jälkiruuaksi suklaa-viskikakkua kera kahvin ja teen. Suurlähettilästason viinisuositus osui nappiin ja cateringyritys "Haagan minikeittiö" onnistui yli ainakin omien odotustensa. Itse asiassa ruuanlaitto ei ole vaikeaa, kuten tässäkin blogissa on tullut jo todettua. Pitää vaan vähän viitsiä.

Systeri totesi aterian päätteeksi näin: "You would be SUCH a perfect wife for anybody. But you just have a different agenda."

Niinpä. Agendaa venytettiin viihdyttämällä Jonasta päättymättömällä jatkosarjalla nimeltä "sekopäämiehet ja niiden ostamat vielä sekopäisemmät teepaidat". Poikaparalla nousivat karvat pystyyn kauhusta. (Jostain syystä elämääni sivunneilla kummallisilla miehillä on ollut yhteneväinen tarve lahjoa minua kummallisilla teepaidoilla, joihin painettu perimmäinen merkitys on jäänyt lahjan saajalle hämärän peittoon. Yksi tai kaksi teepaitalähetystä menisi vielä sattuman piikkiin, mutta nyt voimme puhua jo epidemiasta. Positiivinen ajattelija toteaisi tähän että mölyt mahaan, pysytpä lattialuutuissa.)

Muita huomoita päivän tapahtumista: Jos jätetään teepaitalahjat omaan arvoonsa ja keskitytään mukavampiin asioihin, on yksi parhaista ja ainakin lahjoittajan puolesta korkea-arvoisimmista saamistani lahjoista gzhel-tyylinen jättikokoinen kaksipäinen kotka. Vein sen tänään töihin, missä se sai kiitettävästi ansaitsemaansa huomiota. Lisäksi Moskovan oblastissa on tavattu lehmä, joka osaa laulaa Oi moroz, morozin.

Ehdotan täten, että taiteellinen johtaja perustaa Listan Pystymetsäorkesterin alajaostoksi duon nimeltä Laulava Lehmä ja Sekstaava Supikoira.

Ah tätä sisäpiirivitsien julkaisemisen iloa.

---------

Tänään soi Emma Salokoski Ensemblen uusi Veden Alla -levy. Emman bändi sai tänä iltana tanskalaisfanin.

Ei kommentteja: