sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Kaupunginosamatkailua

Tein eilen retken Munkkivuoren ostoskeskukseen. Siellä oli Fasun kahvila, Alko, S-market, kenkäkauppa, kirjakauppa ja jotakin muuta. Matkan varrella oli puisto, siirtolapuutarha, minigolfrata (!) (pidän paljon minigolfista) ja Pohjolan pääkonttori.

Kuljin takaisin reittiä, joka ylitti Vihdintien kävelysiltaa pitkin. Moskovassakin oli kävelysilta. Kiertelin Haagan pieniä ja mutkaisia teitä, ihastelin 50-luvun taloja ja kallioita. Aika monen talon kivijalassa oli vanhan tavaran kauppa tai kirpputori. Kaupunkia, mutta silti vihreää ja rauhallista.

Jostain tuli sellainen olo, että täällä on nyt hyvä olla.

Illalla onnistuin ensimmäistä kertaa elämässäni kääntymään Kehä ykköseltä oikeasta liittymästä niin, että pääsin suoraan kotiin kulkematta Munkkivuoren, Munkkiniemen, keskustan, Vihdin tai muiden väärien määränpäiden kautta.

Oli hyvät ohjeet.

---------

Tänään soi Neljän Ruusun Matka on syvä. Minähän tätä laivaa ohjaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Haa, mä löysin tänne. Täytyy sanoa, että ihmiseksi, joka on miettinyt muutosta, muuttunut ja jatkanut muutoksen pohtimista ainakin vuoden olen ajatuksiltani ja toimintatavoiltani hyvin jäykkä. Samaa rataa mennään ellei toisin todisteta. Mutta täällä nyt, jee. Paljon hyvää lukemista tiedossa. Ja hyvätkään ohjeet ei kauas kanna, ellei niitä ota vastaan ja tee niistä sitä omaa sisäistä versiotaan. :)