lauantai 23. elokuuta 2008

Riemukas jälleennäkeminen

Oi thaikuutio, kuinka olenkaan sinua kaivannut. Tänään tapasimme taas.

Matkustin tänään Helsingin keskustaan tekemään Merkittäviä Ostoksia. (Termi on lainaus eräältä nimeltämainitsemattomalta ETYJ-mission päälliköltä, jolla viime aikoina on tuskin liiemmälti ollut aikaa ostosten tekoon.) Haagalainen kaupungissa raportoi:

- Anttilan valokuvakehysosasto ei ole vuoden poissaolon aikana parantunut yhtään. Annoin negatiivista palautetta kehysosaston alennustilan johdosta.

- Mustikat kauppatorilla törkeissä hinnoissa. Mieli teki piirakkaa, joten pulitin lopulta vaaditut kuusi euroa litralta.

- Kantarellit kauppatorilla kaksi euroa/litra. Alkuperämaa Eesti. Halpaa! Piti tosin soittaa tätskylle ja kysellä kantarellienpakastusohjeita, koska äiti sijaitsee edelleen Armeniassa ja raportoi puolestaan käyneensä siellä saunassa.

- Mustat tyylikkäät iltapuvut syssymmällä koittavaan hyvän ystävän väitöskaronkkaan á 178 euroa. Kallista! Pikkusysteri antoi puhelimitse kuluttajaneuvontaa pukukoppiin joten puku päätyi kuin päätyikin garderobiini. Puku ylittää kirkkaasti kauneudessa sen jo garderoobiin kuuluvan mustan iltapuvun, jota luonnehdin pari päivää sitten näin: "Siinä on kaameat kultaisella pitsillä pilatut hihat ja semmoinen sisään rakennettu korsettityyppinen ratkaisu että daisarit näyttää olevan kokoa DDD. En tykkää."

Nyt juhlimaan vuokraemännän 30-vuotista taivallusta keskuudessamme.

---------

Tänään soi Asan kulutusjuhlakritiikki nimeltä Hidastaa. "Kävelen taskut täynnä ilmaa rikkaampaa kuin koskaan." Ja kassissa kantarelleja.

Ei kommentteja: