tiistai 21. lokakuuta 2008

Uutuus Helsingin ravintolakartalla

Eilen oli kansanmusiikki-ilta. Olin ensin soittamassa itse viulua ja aiheuttamassa opettajalle kylmiä väreitä. Opettaja oli tapansa mukaan rakentava ja ystävällinen, oma otsa puski tuskanhikeä äärirajoille venytetyn viulunsoittotaidon takia, mutta voi kuinka hienoa se taas kerran oli. Lopputunnista opettelimme yrityksestä huolimatta jälleen uuden kappaleen. Siinä keitetään vähemmän rakentavasti ja ystävällisesti hyttysestä saippuaa.

Isosiskojen ylivertaisuus maailmankaikkeutta pystyssä pitelevänä voimana tuli jälleen kerran todistettua, kun saippuaksi muuttuneen hyttysen tarinalle löytyi myös b-osan sanat.

Illalla jatkoin kansanmusiikki-iltaa kansanmusiikkijameissa. Haluaisin oppia tanssimaan polskaa. Illan varsinainen löytö oli kuitenkin ravintola Mesta sanomatalon Namaskaarin paikalla. Ehdottomasti tutustumaan, näytti hyvältä. Jamitteluseura testasi syrnikit ja hyvää oli. Ensi tilassa on tarkastettava myös alku- ja pääruuat.

---------

Tänään soi kansanmusiikki-ikivihreä nimeltä Hyttynen. "Palkaksesi suopaa saat, ellen jaksa maksaa." Vai ehkä sittenkin jollen?

1 kommentti:

Hetsku kirjoitti...

mesta-paikka! kiitos vinkistä, ehkä 21.11. pääsen tänne. ja silloin laurakaisa voisi kans olla paikalla. tosin lounaalle nepskuun, niinku aina.