lauantai 12. syyskuuta 2009

Jälleennäkemisiä

Tapasin tänään entiset kollegat Moskovasta. Ruotsalaisen, joka on nyt postilla Helsingissä ja belgialaisen, joka on juuri muuttanut Tallinnaan. Oli melko tyrmäävää nähdä nämä leidit muina naisina istumassa Espalla Kämpin terassilla, kun edellisen kerran oli hyvästellyt ne Moskovassa Vanhalla Arbatilla.

Merkittäköön pöytäkirjaan, että jos englantia ei käytä noin vuoteen, sitä on aika mielenkiintoista ryhtyä yks kaks taas suoltamaan.

Tapaaminen nosti esille paljon kaikuja entisestä elämästä. Se oli hyvää elämää, paikoitellen sekin. Ainakin tutustui mielenkiintoisin ihmisiin. Jollakin tavalla juurettoman kulkurin valinta olisi saattanut jäädä kummittelemaan mieleen, ellei entisten kollegojen, nykyistenkin kulkureiden, juttuja kuunnellessa olo olisi ollut yksinomaan helpottunut. Minun ei tarvitse, minä voin jäädä paikalleni.

Tai muuttaa Mikkeliin ja juurtua sinne.

---------

Tänään soi uusi tuttavuus Lenka ja biisi The Show, joka osoittautuikin vanhaksi tuttavuudeksi. Musiikin taustalukemisena taidokasta kuvausta rappioalkoholismista eli Malcolm Lowryn Tulivuoren juurella.

Ei kommentteja: