perjantai 20. marraskuuta 2009

Juulian ruokablogi

Edelliseen postaukseen liittyen kuulin puhelinvälitteisesti Kainun korvesta, että myös ajokoira Juulia on alkanut ruokabloggariksi. Uuden bloginsa ensimmäiseen postaukseen Juulia on kuulemma kirjoittanut tarinan siitä, kuinka Panu tuli metsäreissulta kämpille ja jätti reppunsa kahdeksi minuutiksi vartioimatta:

"Menen repulle, avaan sen läpän ja työnnän ensin kuononi ja sitten koko pääni reppuun. Vedän repusta kaksi JuustoUkko-Pekka -makkaraa avatussa paketissa. Kaivan makkarat esiin ja hotkaisen ne kitaani. Nam, hyvää! Vain muovikääre jää lattialle merkiksi ruokailustani. Ehdin juuri loikkaamaan pedilleni ennen kuin Panu tulee sisään. Hän huomaa makkarakääreen lattialla ja sanoo muutamia valittuja sanoja.

Näytän syylliseltä, vaikka oikeasti en ole sitä. Olisin ansainnut kokonaisen makkarapaketin. Se olisi ollut ajokoiran arvoll
e sopivaa."

Juulian uusi ruokablogi on kuulemma herättänyt lukijoissa lievää ärtymystä.

En ihmettele ensireaktiota. Bloggari kun on syyllistynyt aiemminkin edellä kuvatun kaltaisiin "jos ruokaa ei anneta hyvällä, sitä osataan kyllä itsekin ottaa" -tyyppisiin valtuuksien ylityksiin.



Ruokabloggari Juulia ja "mitään pahaa en oo koskaan tehny, enkä tee" -ilme.

---------

Tähän ei sovi biisiksi mikään muu kuin Duran Duranin Hungry Like the Wolf.
Duran Duran – Hungry Like The Wolf

3 kommenttia:

Rouva Nordman kirjoitti...

Hih-hii, riemastuttava juttu :)

Minä muuten myös pidän Yrjänästä ja CMX:stä. En tiennytkään, että hän on alkanut ruokabloggailla. Täytyykin rientää kertomaan ystävälleni, sille, joka oli aivan varma että menee Yrjänän kanssa naimisiin.

Rouva Nordman kirjoitti...

..täytyy vielä tulla sanomaan, että äh, miten mä taas noin nopeasti luin.. siis tarkoitin tietenkin kolumnistia, en bloggaajaa.

Laurakaisa kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Juulian ruokablogi on herättänyt ihastusta niin laajalti, että hän on luvannut jatkaa bloggaamista ja palaa tällekin areenalle mahdollisimman pian!

Ja Yrjänä on kyllä karismaattisten herrahenkilöiden sarjassa top kolmosessa, äbsölyyt.