keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Tauon paikka

Blogiraasu, ei sinua näköjään kukaan ehdi tai viitsi juuri päivitellä. Ehkä sitten, kun tulee syksy, sateiset illat ja kaikki kaapit on siivottu.

Olen huomisesta eteenpäin matkalla jossakin päin Suomea, ja murtovarkaille tiedoksi että satunnaisesti ja erittäin ennalta-arvaamattomasti myös Helsingissä, joten turha tulla tänne kolistelemaan. Eikä täällä sitä paitsi ole mitään arvokasta, koska otan KAIKEN mukaan. Tällä hetkellä siis meneillään lievästi haasteellinen pakkausoperaatio - kun ensimmäiseen lomaviikonloppuun mahtuu kattotalkoot, mökkeilyolosuhteita vastaava majoitus, hautajaiset ja rock-festivaali, on logistisesti hitusen hankalaa selvitä kevyin kantamuksin. "Ota vaan ne kahdeksannet kengät, kyllä ne autoon mahtuu", totesi Panu äsken lohduttavasti.

Sillä aikaa kun piti tänään pakata, me olimme Pihlajasaaressa potemassa maailmantuskaa rantakallioilla. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin - hyvästi hetkeksi, kesästadi, ollos tervehditty, kehittyvien maakuntien korruptio-Suomi!



---------

Tänään soi televisiossa juuri nyt pyörivän Rosso-elokuvan ikimuistoinen L'Italiano/Olen suomalainen. Hyvin nuorten ja hyvin hoikkien Martti Syrjän ja Kari Väänäsen legendaarinen yhteislaulu.

1 kommentti:

Rouva Nordman kirjoitti...

Minäkin katsoin Rosson. tuo laulukohtaus oli hieno. Miehet ovat todellakin hoikkia ja nuoria. Väänäselle sopii hyvin noin tummaksi laitetut piirteet.

Toivottavasti olet viettänyt kivaa lomaa.